Digitale Inschrijving NZBT-keuring zomerbloemen van start gegaan

Van donderdag 12 september tot en met zondagmiddag 15 september a.s. vindt de 34e Nationale Zomerbloemententoonstelling plaats: landelijk gezien de belangrijkste presentatie van zomerbloemen. Zoals in voorgaande jaren is de keuring van zomerbloemen, de NZBT- keuring, de basis van de tentoonstelling. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om aan de grootste keuring van zomerbloemen in Nederland mee te doen.

Online registratie producten NZBT-keuring
De registratie van de producten vindt ook dit jaar weer plaats via het digitale platform: keuring.nzbt.nl plaats. De registratie is deze week van start gegaan. Op het platform kunnen deelnemers met een wachtwoord inloggen en hun producten registreren. Registreren kan tot een halve dag voor de daadwerkelijke inname van de producten op de veiling.

Deelnemers van vorige edities van de NZBT-keuring hebben inmiddels instructies per e-mail gekregen om in te loggen op het platform. Voor algemene informatie over de keuring kunt u contact opnemen met Gerrit Spruijt: 06-57309376 of stuur een e-mail naar keuring@nzbt.nl.

Voor actuele informatie over de tentoonstelling verwijzen wij u naar de site: www.nzbt.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.