initiatief van 2Dezign, kwekers, bloemenhandelaren en decoratie leveranciers

Let’s grow met The Flower Bazar 2019

The Flower Bazar is een nieuw initiatief van 2Dezign, kwekers, bloemenhandelaren en decoratie leveranciers. In de steeds competitievere, mondiale economie is het niet langer goed genoeg om alleen een goede prijs te bieden of een geweldig product. Klanten hebben een belevenis nodig die aanzet tot koop en vernieuwing. Daarom organiseren voornoemde partijen van 21 t/m 23 september 2019 een out- en indoor fair waar de productgroepen decoratie en bloemen en planten samenkomen met één doel: meer omzet.

De kracht van dit event zit naar eigen zeggen in de nieuwe vorm. Geen traditionele beurs voor eigen publiek, handel en verkoopkanalen, maar een nieuwe markt met nieuwe klanten. Het event vindt plaats in ons belangrijkste afzetland Duitsland en de setting is Boltze Home Deco in Hamburg. Boltze is een grote leverancier van decoratie met klanten zoals tuincentra, bloemisten, supermarkten, meubelhuizen en doe-het-zelf bedrijven. En juist in deze winkels kunnen onze bloemen en planten in omzet groeien.

"Door inspiratie laten wij zien hoe bloemen en planten veel meer beleving in winkels creëren, zodat voor die winkel én voor de kwekers en handelaren de verkoop zal stijgen. Nieuwe crossovers en daarbij ook nieuwe crossmedia. Nieuwe designers én media zoals bloggers/vloggers", zegt Pascal Koeleman van 2Dezign.  

"Samen met onze internationale partners laten we zien wat onze sector in Hamburg kan bieden. Maar liefst vier handelsbedrijven nemen deel aan het event. Samen gaan we voor het succes." 


De deelnemers

Future shop stores
Tijdens The Flower Bazar 2019 laat 2dezign samen met Boltze de winkelformules van de toekomst zien. In drie verschillende winkelconcepten, een tuincentrum, een doe-het-zelf winkel en een meubelzaak, worden collecties gepresenteerd in combinatie met bloemen en planten.

Voor meer informatie:
2Dezign
Pascal Koeleman
T: +31 6 24229238
Email: pascal@2dezign.nl 
www.2dezign.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven