"Ik ken de thema's"

Roger Abbenhuijs gaat Glastuinbouw Nederland helpen communiceren

Na bijna dertig jaar publiceren, heeft Roger Abbenhuijs de overstap gemaakt naar communiceren. Sinds 1 augustus is hij bij Glastuinbouw Nederland ingestapt om mee te werken aan de communicatie van de brancheorganisatie. “Ik zie volop uitdagingen in mijn nieuwe functie en kijk uit naar de samenwerking met Jakoline van Straalen en Amy van der Lei”, zo is zijn eerste reactie. 

Abbenhuijs werkte bij diverse tuinbouwgerelateerde vakbladen. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, maakte hij eind 1990 de overstap naar de vakbladjournalistiek. Hij begon als redacteur bij het toenmalige Vakblad AGF, waar hij tien jaar later hoofdredacteur werd.

Onder zijn leiding verhuisde de titel naar uitgeverij Reed Business, waar hij in 2007 ook verantwoordelijk werd voor de redactie van weekblad Groenten & Fruit. In 2011 startte hij zijn eigen tekst en redactiebureau. Het maandelijkse vakblad Onder Glas werd zijn belangrijkste werkgever. Ook daar kreeg hij de functie van hoofdredacteur.

"Ik ken de thema's"
“Ik achtte de tijd rijp om nog iets anders te gaan doen, maar uiteraard wel met de intentie om mijn opgebouwde kennis, ervaring en netwerk ten volle te kunnen benutten”, zo verklaart Abbenhuijs zijn overstap. De afgelopen jaren heeft hij voor uiteenlopende projecten al regelmatig contact gehad met diverse medewerkers van Glastuinbouw Nederland. “Ik ken de thema’s en de doelstellingen en heb de ondernemersorganisatie de laatste jaren zien groeien tot het krachtige collectief dat het nu is. De glastuinbouw staat de komende jaren voor interessante uitdagingen, dat motiveert me om als onderdeel van Glastuinbouw Nederland mijn bijdrage te leveren aan een krachtige sector met volop toekomstperspectief.”  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven