Sander Beekwilder nieuwe directeur FloriWorld

Sinds 1 augustus 2019 is Sander Beekwilder de nieuwe directeur van FloriWorld. Hij is hiermee de opvolger van Daniëlle Santen.

Sander Beekwilder speelt in zijn functie als directeur van Ovium BV al lange tijd een belangrijke rol in de advisering bij alle financiële zaken rondom FloriWorld. In 2008 was hij mede-oprichter van Ovium dat zich richt op advisering op het gebied van vastgoed, leisure en (gestructureerde) financieringen. Daarvoor is hij onder andere werkzaam geweest voor ING Investment Management en NIBC Bank.

“De functie als directeur FloriWorld was niet meer te combineren met mijn werkzaamheden als interim bestuurder in de zorg”, aldus Daniëlle Santen. Veel voorbereidende werkzaamheden zijn gedaan en nu we in de fase zijn dat de bouw voorspoedig verloopt en de voorbereidingen voor de opening vanuit exploitant Dutch Experience Group in gang worden gezet, is het een geschikt moment om over te dragen.

bron: Bloemenbureau Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.