Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

150 soorten dahlia's in kasteeltuin Keukenhof

De Keukenhof Dahlia Dagen zijn van start gegaan. Bart Siemerink (directeur Keukenhof) en Rene Schrama (voorzitter Holland Dahlia Event) openden op 21 augustus in de tuin van Kasteel Keukenhof de promotiedagen voor de dahlia’s.

‘Iedereen kent de tulpen, narcissen en hyacinten die in het voorjaar zorgen voor een kleurige tuin’, geeft Siemerink aan. ’Minder bekend zijn de dahlia’s, die er voor zorgen dat je ook in de zomer kunt genieten van prachtige bloemen in de tuin. We laten de dahlia’s graag aan een breder publiek zien en steunen daarom het Holland Dahlia Event.'

150 soorten dahlia's in kasteeltuin
In de voortuin van Kasteel Keukenhof zijn 150 verschillende soorten dahlia’s geplant. 'Een prachtige plek om de Keukenhof Dahlia Dagen te houden en tevens het startschot te geven voor het Holland Dahlia Event dat plaatsvindt van 21 tot en met 23 augustus', aldus Schrama. 'Tijdens dit event kunnen geïnteresseerden verschillende bedrijven bezoeken. Bij een aantal deelnemers is het volledige assortiment dahlia’s in bloei te bewonderen.'

Bij Kasteel Keukenhof kunnen bezoekers nog tot oktober genieten van de dahlia’s. De Keukenhof Dahlia Dagen zijn van 21 t/m 25 augustus. Op zondag 25 augustus worden diverse activiteiten georganiseerd.

Nog meer dahlia’s zijn te bewonderen tijdens het corso in Zundert op 1 en 2 september. Praalwagens gestoken met miljoenen dahlia’s rijden door de straten van Zundert.

bron: Keukenhof

Publicatiedatum: