Denemarken: Van handelsevenement tot bloemenfestival

Deze week hebben mensen uit heel Europa een bezoek gebracht aan het handelsevenement van de GASA Group in de ‘Handelspladsen’ in Odense, Denemarken. Ook kwamen professionals en consumenten samen op het ‘Odense Blomsterfestival'. 

Veel telers en ook consumenten brachten een bezoek aan de Handelspladsen om inspiratie op te doen en een idee te krijgen van de trends van het komende seizoen. Zowel binnen als buiten waren kleine exposities ingericht.

De ‘Scandinavian Bedding Plant Show’ was één van de blikvangers van het evenement, dat georganiseerd werd door de GASA Group. Hier werden perkplanten gepresenteerd voor het komende seizoen.

De perkplantenshow werd georganiseerd in samenwerking met het Dümmen Orange.  “Wat perkplanten betreft, is Dümmen Orange onze belangrijkste leverancier van jonge planten", vertelt Bent Rosenhalm, verkoopadviseur bij GASA Young Plants. "We willen onze klanten een realistisch beeld geven van welke planten ze het komende lenteseizoen kunnen kopen."

GASA Group heeft een groot assortiment van bloemen; van jonge planten tot volwassen planten, van binnen- tot buitenplanten en nog veel meer. En al deze variëteiten waren aanwezig bij het handelsevenement van de GASA Group. Doordat ze een goede relatie hebben met al hun telers en leveranciers, kunnen ze in nauwe samenwerking met hen nieuwe producten ontwikkelen en de markt beïnvloeden.

Nadat het Handelspladsen was afgesloten, begon het ‘Odense Blomsterfestival’. Dit is een publiek festival dat toegankelijk is voor consumenten en dat wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met telers, handelsbedrijven en veel andere partners. GASA Group was, zoals al vele jaren, ook dit jaar weer de handelspartner van het evenement. De rest van dit weekend kon iedereen genieten van de vele exposities en activiteiten die het ‘Odense Blomsterfestival’ te bieden had.

Voor meer informatie:
GASA Young Plants
Bent Rosenholm
Verkoopadviseur
brm@gasayoungplants.dk
www.gasagroup.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven