Duizendste webshop order voor Dümmen Orange

Afgelopen week was er reden voor feest bij Benfried en Dümmen Orange. Dümmen Orange had namelijk hun duizendste weborder bij Benfried geplaatst en dat werd gevierd met taart. Jelle Koop van Benfried ging persoonlijk langs bij de plantenkweker in de Lier om de taarten te overhandigen.


Gert-Jan v/d Berg (Dümmen) & Jelle Koop (Benfried)

Webshop
Dümmen Orange is 3 jaar geleden begonnen met het bestellen via de webshop van Benfried. “Onze webshop stond toen nog in de kinderschoenen en was een beetje gedateerd. We merkten dat behoefte aan een goede webshop groeide onder onze klanten en daarom zijn we in 2018 gestart met het ontwikkelen van een nieuwe webshop. We hebben daarbij goed gekeken naar de wensen van onze klanten,“ vertelt Jelle Koop.

Meer dan 10.000 producten
Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een gloednieuwe webshop voor Benfried die afgelopen voorjaar live is gegaan. Jelle: “We zijn erg trots op het resultaat. De webshop bevat meer dan 10.000 producten, is erg gebruiksvriendelijk en heeft een chatfunctie voor alle snelle vragen. Klanten kunnen in hun online omgeving hun openstaande orders, orderhistorie en facturen terugvinden en ook alle persoonlijke prijzen zijn te zien in de webshop. Eigenlijk is de webshop dus meer dan alleen een online winkel. Ook productinformatiebladen, MSDS en etiketten zijn namelijk online beschikbaar bij Benfried.”

Benfried is nu een halfjaar live met de nieuwe webshop en hebben inmiddels al meer dan 5.000 orders via de webshop verwerkt. “We merken dat onze klanten de webshop steeds beter weten te vinden en gemakkelijk hun bestelling kunnen plaatsen. Klanten kunnen ervoor kiezen om hun bestelling te laten leveren of af te halen in een van onze filialen en zo te profiteren van verschillende afhaalkortingen.” vertelt Jelle.

OCI koppeling
Bij het ontwikkelen van de webshop is ook aan de toekomst gedacht en is het mogelijk om om via een OCI koppeling de webshop van Benfried aan een ERP-systeem van de klant te koppelen. “Klanten kunnen via onze webshop hun inkooporder aanmaken welke dan direct gekoppeld wordt in het ERP systeem. Dit zorgt voor nog meer bestelgemak en een snellere invoer”, vertelt Jelle. De eerste testen worden op dit moment met Dümmen Orange uitgevoerd.

Wilt u meer informatie of inlogcodes ontvangen van de webshop van Benfried. Neem dan contact op met Jelle Koop (jelle@benfried.com) 015-2569356.

Voor meer informatie:
Benfried International
www.benfried.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven