12 - 15 september, Naaldwijk

34e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de startblokken

Donderdag 12 september 2019 organiseert de Nationale Zomerbloemententoonstelling (NZBT) het Seasonal Flower Event 2019. Vanaf 18.30 uur bent u welkom in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk.

Trendwatcher Aafje Nijman van Bureau Nijman +van Haaster zal haar visie delen op het gebied van trends, toegespitst op zomerbloemen. Aafje zal onder andere ingaan op het belang van het signaleren van trends en hoe daar gebruik van te maken. Ter plaatse vindt aan de hand van een bloemschikdemonstratie een uitbeelding van deze trends plaats. De avond wordt afgesloten met een borrel bij de zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk.

Nationale Zomerbloemententoonstelling 2019
Het thema van de 34e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling is: ‘Nazomeren’. Open Monumentendag valt ook dit jaar weer in het weekend van de tentoonstelling, die voor seizoensbloemen de grootste in zijn soort is. Veel verschillende seizoensbloemen, met als middelpunt Lisianthus en Bouvardia, zorgen op dat moment voor het mooist versierde monument van Nederland.

Programma:
18.30 uur Ontvangst met koffie
19.00 uur Welkom door Arnold Hordijk, voorzitter NZBT 19.05 uur Start programma o.l.v. gastheer Gerard Gardien van Royal FloraHolland
19.10 uur Aafje Nijman: Trends, toegespitst op zomerbloemen
20.00 uur Prijsuitreiking NZBT-keuring en awards
20.30 uur Afsluiting en netwerkborrel in de Oude Kerk bij de Nationale Zomerbloemententoonstelling

Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan: info@nzbt.nl.

bron: Nationale Zomerbloemententoonstelling


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven