azalea seizoen in startblokken bij Van der Voort potplanten

Vakgroep gaat nauwer toezien op kwaliteit Rhododendron

Vanaf 2 september 2019 start vanuit Royal FloraHolland een Quality veilgroep Rhododendron. Dit betekent dat bovenop de VBN productspecificaties bepaalde minimumeisen aan het product worden gesteld. Zodoende is er nog meer garantie op een goede kwaliteit op de klok én met een regelmatige aanvoer.

Met het azalea seizoen weer voor de deur doet ook Van der Voort potplanten hier aan mee. "Het is een goeie ontwikkeling dat we, door het vormen van een gezamenlijk kwaliteitsblok, met alle Azaleakwekers op de klok de kwaliteit kunnen garanderen", aldus Luc van der Sar, bij de kweker accountmanager Azalea.

Eerst verbouwen, dan starten
Op Zwethlaan 30 in Honselersdijk stroomt de kwekerij inmiddels vol met Azalea’s, waarvan de eerste in week 35 leverbaar zijn. De kweker zal de planten dit jaar beschikbaar hebben in een uitgebreid assortiment potmaten en ook, voor het eerst, in een mix met drie verschillende bijzondere vormen in één tray met een piramide, boog en een dubbele kroon.

Daarnaast wordt ook de laatste hand gelegd aan de vernieuwde aflever- en inpakruimte. "Mede door de uitbreiding van de Azalea’s in het assortiment en de speciale vormen is gekozen voor een volledig nieuw afleversysteem, omdat de complexiteit daarmee weer verder toeneemt’’, aldus Erwin Duijvestijn (bedrijfsleider).  

Voor meer informatie:
Van der Voort Potplanten B.V.
Zwethlaan 34
2675 LB Honselersdijk
T: 0174 - 627127
E: sales@vandervoort.nl
www.vandervoort.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven