Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 10 - vrijdag 11 oktober, Rijnsburg

Rijnsburgse uitpakkers brengen veredelaars, kwekers en handel samen op Meet & Greet

Tholen - Op 10 en 11 oktober organiseren Rose Handling Services, Kneppers Rozen, Fresco Flowers en Flower Business Support (FBS) een Meet and Greet in Rijnsburg.

“De laatste jaren zien wij dat Royal FloraHolland steeds minder geld beschikbaar stelt voor Meet and Greet en ook hebben de IFTF en de Trade Fair wat ons betreft niet het gewenste effect hebben", vertelt Jaap Snijer van FBS. "Wij denken dat Rijnsburg nog heel erg belangrijk is voor de kwekers, en willen exporteurs en vooral de lijnrijder laten zien wat er zoal is en wat eraan komt".

Op de bijeenkomst staat de roos centraal. Alle uitpakkers/kwekers die op Rijnsburg uitpakken zijn vertegenwoordigd.

Kneppers Rozen is uitpakker van zijn eigen bloemen uit Kenia; Rose Handling Service is uitpakker van The Elgon Collection en Sian; Fresco Flowers is aanwezig met kweker Ol Njorowa, welke één van de ongeveer tien kwekers is voor wie zij de handling doen en FBS doet hetzelfde voor de kwekers Sierra, Roseto, Equinox, Kimman, Viaflor, Everest en Qualirosa, en per 1 september ook Van der Deijl Roses.

Op de bühne staan variëteiten van de veredelaars Delbard, Interplant Roses, Dümmen Orange, Spek Roses, Kordes Roses, United Selections, Tantau, Continental Breeding en De Ruiter.

De Open Dagen zijn te bezoeken op donderdag 10 oktober van 10.00 tot 14.00 én – "speciaal voor de lijnrijder, die meestal pas op donderdag nacht terugkomt en op vrijdag weer zijn stal bloemen komt kopen" – op vrijdag 11 oktober na de klok tot 12 uur.

Locatie is Bloemenveiling RFH Rijnsburg.

Publicatiedatum: