Wie heeft er input voor jaarlijkse herziening On the way to PlanetProof?

De jaarlijkse herziening van het certificatieschema On the Way to PlanetProof voor plantaardige producten in Centraal-Europa (waaronder Nederland) is weer gestart. Stichting Milieukeur, de bedenker van het certificatieschema, ontvangt graag input van betrokkenen voor deze herziening.

Tijdens het herzieningsproces worden knelpunten en kansen met betrekking tot de toepassing van het certificatieschema geïnventariseerd, besproken en benut voor optimalisatie van het schema. Dit proces start in juli 2019 en duurt t/m december 2019.

Er komen er diverse commissies en werkgroepen (bekijk ze hier) bij elkaar om de praktijkervaringen te bespreken en de haalbaarheid van de eisen te beoordelen. De gesignaleerde kansen, knelpunten en oplossingsrichtingen leiden tot voorstellen voor het herziene schema, waarbij de verdere verduurzaming van teelten steeds het uitgangspunt is.

Input insturen kan vóór 2 september aan de betreffende sectorvertegenwoordiger van de Teelt Technische Werkgroep of schriftelijk door te een input-formulier te mailen naar smk@smk.nl 

Voor meer informatie:
SMK
www.smk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven