Hazerswoude-Dorp, 2 augustus 2019

The Partysquad on stage op Holygreen

Vrijdag 23 augustus wordt op het ITC-terrein in Hazerswoude-Dorp de derde editie van het Holygreen festival georganiseerd. Na het succes van de DJ contest van vorig jaar organiseert Holygreen dit jaar de Holybattle, een contest voor ieder muzikaal talent die een keer in de spotlights wilt staan. Rappers, DJ’s, Saxofonisten, sing-and-songwriters of andere muzikale talenten betreden de eerste uren van Holygreen het podium.

Op het festival zullen verschillende foodtrucks staan. Vanaf 16:00 uur gaat het festivalterrein open en kunnen er gerechten en dranken gekocht worden. Daarnaast kun je ook speciaalbieren proeven vanuit de Borrelkar.

Ook is de line-up nu compleet. Dit jaar zullen The Partysquad, Lady Bee, Dirrty Berry, Los Banderos & Moombahteam de mainstage op zijn kop zetten.

Vrijwilligers
Holygreen is ook dit jaar weer op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen aan het opbouwen. Dit jaar kunnen de vrijwilligers zich o.a. via hun sportclub opgeven waardoor ze geld kunnen verdienen voor in de clubkas. De vrijwilligers ontvangen ook hun eigen entree kaartje voor het festival.

De Groene Kroeg zal door DJ Mivo en De Bijtels op zijn kop gezet worden. De Bijtels coveren hits van Guus Meeuwis tot Rage Against the Machine en alles wat daartussen zit. Dit jaar wordt de Groene Kroeg gesponsord door Hoogeveen Plants. Het beloofd weer één groot feest te worden.  

De kaartverkoop is in volle gang. De Vroegbloeier tickets zijn al uitverkocht en zijn tot aan het festival de zomerbloeier tickets voor € 17,50 uitsluitend online te koop. Toegang is vanaf 18 jaar.

Holygreen is een initiatief van stichting Holygreen. Meer informatie is te lezen op www.holygreen.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven