Bridal Flow en Sweet Flow

Voorn Spray Roses introduceert nieuwe trosrozen

Voorn Spray Roses heeft twee nieuwe trosrozen geïntroduceerd, de witte trosroos Bridal Flow en de zachtroze trosroos Sweet Flow. Met het trouwseizoen in volle gang een perfecte timing omdat deze twee variëteiten trosrozen heel mooi toepasbaar zijn als bloem voor huwelijken. De inmiddels veelzijdige collectie trosrozen van Voorn Spray Roses is speciaal geselecteerd en kenmerkt zich door een unieke bloeiwijze en de hoogwaardige kwaliteit, met Bridal Flow en Sweet Flow als nieuwe toevoeging.

- Bridal Flow
"‘Bridal Flow’ is een zeer bijzondere witte trosroos. De bloemvorm met gegolfde bloemblaadjes en de heerlijke geur maakt deze trosroos uniek. Bridal Flow is zeer geschikt tijdens het trouwseizoen maar
kan met haar sprankelende touch en uitstraling ook prachtig zijn als solo bloem of gecombineerd worden in boeketten."

- Sweet Flow
" ‘Sweet Flow’ is zachtroze van kleur en is zeer bijzonder door de unieke bloemvorm met gegolfde bloemblaadjes die verwijst naar de indruk van vloeiende beweging terwijl de bloei rijpt. Eenmaal volledig geopend, creëren de bloemen een verrassende expressie met verschillende vormen. Sweet Flow kan met haar unieke uitstraling gebruikt worden als solo bloem maar is ook heel goed toepasbaar in boeketten en arrangementen." 

Afzetwijze
Het volledige assortiment is zes dagen per week rechtstreeks verkrijgbaar bij Voorn Spray Roses. Verder is het overgrote deel van het assortiment vier dagen per week  verkrijgbaar via het traditionele veilproces op Royal Flora Holland Aalsmeer.

Voorn – Spray Roses
Kwekerij Voorn Spray Roses is zich vanaf 2017 gaan specialiseren in het telen van trosrozen. Voorn Spray Roses heeft inmiddels ar eigen zeggen een perfecte beheersing van alle bedrijfsprocessen. "Met behulp van de optimale bedrijfsuitrusting is Voorn Spray Roses nu in staat om zich blijvend te onderscheiden in de trosrozen-markt op het gebied van kwaliteit en continuïteit."

De eerste vijftal cultivars, Josephine, Galina, Tanja, Justine en Aerobic, werden door Voorn Spray Roses geselecteerd op belangrijke criteria zoals kleur, knopvolume, knopverdeling, bloeiwijze,
houdbaarheid, teeltwijze en de uniekheid van deze eigenschappen. Vervolgens introduceerde Voorn Spray Roses de cultivars Royal Porcelina, Pink Bubbles, Sweet Bubbles, B Bubbles, Coral  Bubbles en Classic Sensation. Bridal Flow en Sweet Flow zijn de nieuwste toevoeging en binnenkort zal Voorn Spray Roses nog een aantal verrassende varieteiten trosrozen introduceren.

De trosrozen zullen jaarrond geteeld worden. Naast het trouwseizoen is de topkwaliteit gedurende de winterperiode ook een pre. De trosrozen zijn verkrijgbaar onder de kwekersnaam Voorn Spray
Roses, herkenbaar door een moderne zwart-witte uitstraling in logo en verpakking.


Voor meer informatie:
VOORN - Spray Roses
Frank Voorn
+31 6 11 26 21 32
verkoop@voornrozen.nl 


Verkoop:
Dutch Flower Support
Rob Meijdam
+31 6 23 29 41 05
rob@dutchflowersupport.nl 
Jan Piet
+31 6 30 40 80 76
jan@dutchflowersupport.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven