Veiling Rhein-Maas:

Herinvoering 'Premium Quality' bij potchrysanten

Na overleg van de directie van Veiling Rhein-Maas met de klankbordgroep aanvoerders (Fachbeirat) en de commissie van de handel van de veiling (Kundenvertretung) zijn de criteria voor 'Premium Quality' voor potplanten opnieuw gedefinieerd, omdat dit predicaat voor alle betrokken partijen eenduidig meetbaar moet zijn. De criteria voor de eerste productgroep zijn inmiddels opnieuw vastgesteld.

Potchrysanten 'Premium Quality'
In samenwerking met betrokken partners zijn de criteria voor potchrysanten opnieuw vastgelegd, zodat deze vanaf augustus opnieuw als 'Premium Quality' kunnen worden verkocht. De exacte aanvangsdatum zal worden aangekondigd in de klantennieuwsbrief 'Aktuell', zodat de klanten van de marktplaats tijdig geïnformeerd zijn.

Verdere productgroepen volgen
Het assortimentsmanagement van Veiling Rhein-Maas werkt momenteel aan een aanpassing van de criteria voor verdere productgroepen. Doel daarbij is zo snel mogelijk de nieuwe criteria ook voor andere productgroepen vast te stellen, want 'Premium Quality' is een belangrijk verkoopinstrument dat de veiling ook in de toekomst graag wil inzetten.

Bron: Veiling Rhein-Maas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven