Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Royal FloraHolland:

Terugblik op topdrukte

In aanloop naar de Topdagen 2019 voerde Royal FloraHolland diverse verbeteringen door. Er werden 15.500 extra stapelwagens ingekocht én 25.000 extra CC-containers ingehuurd. Op de vier geplande vroegveildagen startten we dit jaar naast bloemen, óók één uur eerder met veilen bij planten. De logistieke verbeteringen hebben hun vruchten af geworpen, zo blikt de veilingorganisatie terug.

Beschikbaarheid logistieke middelen
"Door de aanschaf van 15.500 nieuwe stapelwagens en een strakke sturing op de beschikbaarheid per locaties, was er altijd een stapelwagen voor u beschikbaar. Hierdoor hebben we het aantal interne nachthuren weten te beperken tot slechts 8. Ook hebben we door extra inhuur van CC-containers altijd CC's voor u beschikbaar gehad."

1 uur eerder veilen
"Afgelopen jaar startten wij in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg op vier vastgestelde dagen 1 uur eerder  met het veilen van bloemen én planten. Op alle vroeg veildagen hebben we per veildag tussen de 160.000 en 170.000 transacties verwerkt. Op alle locaties hebben we de verwachte eindtijden gehaald waardoor producten op tijd werden afgeleverd in de box."

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: