Rondje WHC tussen zomerdrukte in de kas door?

Permanente stands én extra innovaties deze zomer te zien in World Horti Center

Van drones tot hyper spectraalcamera’s, van biotouw tot footprint berekeningen, de laatste innovaties voor telers zijn deze zomer te zien in World Horti Center. Tijdens de Summer of Innovation Expo zijn zakelijke bezoekers welkom om de modernste ontwikkelingen in de tuinbouw met eigen ogen te bekijken.

Diverse startups en bedrijven presenteren speciaal voor de Expo innovaties, maar ook de permanente stands, het onderzoekscentrum én de pas geopende All Climate Greenhouse zijn te bezoeken.

Tijdens de rondgang kunnen bezoekers innovaties bekijken die normaal gesproken niet in het moderne kennis- en expertisecentrum van de tuinbouw te zien zijn, zoals drones om motten uit te schakelen, speciaal groeifoam voor stekjes en de nieuwste sensoren en camera’s die de teeltspecialist helpen om de plant beter te zien. 

Permanente tentoonstelling ook geopend
In World Horti Center tonen ruim honderd bedrijven permanent hun innovaties. Deze bedrijven presenteren zich jaarrond op twee beursvloeren aan bezoekers. Normaal zijn deze stands alleen onder begeleiding te bezoeken. Tijdens de Summer of Innovation Expo zijn deze vloeren onderdeel van de route, waar je onder andere een VR-wereld in kunt duiken, de laatste data-software voor de kas ontdekt en talloze producten kunt bekijken. Je kunt ook een rondje om de All Climate Greenhouse lopen en een blik werpen in de hightech waterruimte van World Horti Center.

Bezoekersinformatie
Tussen 22 juli en 30 augustus kunnen bezoekers zich bij de receptie van World Horti Center melden en inschrijven. De bezoekuren zijn op werkdagen van 09:00 tot en met 16:00 uur. De tour lopen duurt ongeveer anderhalf uur. Bij de receptie ontvangen bezoekers de benodigde informatie om zelfstandig de Summer of Innovation Expo te kunnen bezoeken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven