Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Smeulbrand snel geblust dankzij snel ingrijpen van de brandweer

Brandweerinzet bij Landgard-vestiging Lüllingen

Op zaterdag 13 juli 2019 kwam het tegen 15.30 uur tot een brandweerinzet in gebouw D van de vestiging Lüllingen van Landgard. Daarbij werd een smeulende brand, die in twee kantoorruimtes op de tweede verdieping van het gebouw was uitgebroken, snel geblust.

Dankzij de handelswijze van de Landgard medewerkers en de inzet van de brandweer Geldern ontstond er slechts materiële schade, medewerkers en omwonenden waren geen moment in gevaar. De reinigingswerkzaamheden zijn aan de gang, onderzoeken naar de oorzaak van de brand lopen nog. Reeds in het weekend had telerscoöperatie Landgard bovendien meteen de nodige maatregelen genomen zodat het werk op maandagmorgen zo veel mogelijk zonder verstoring door kon gaan.

"We willen ons nogmaals heel hartelijk bedanken. Niet alleen bij de inzetkrachten van de brandweer Geldern, maar vooral ook bij onze medewerkers die op de dag van de brand ter plaatse waren. Het is aan hun snelle reactie en verstandige handelen te danken dat erger kon worden voorkomen“, benadrukt Johannes Kronenberg, directeur van het in Lüllingen gevestigde Landgard Blumen & Pflanzen GmbH.

Meer informatie is te vinden op: www.landgard.de 

Publicatiedatum: