Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14-16 oktober, Den Haag

World Tulip Summit komt voor het eerst naar Nederland

Van 14-16 oktober zal de World Tulip Summit voor het eerst in Nederland gehouden. De summit wordt iedere twee jaar georganiseerd door de World Tulip Society, een internationaal netwerk van tulpen festivals, tuinen en parken. Eerdere edities zijn sinds 2002 gehouden in o.a. Canada, Engeland, Australië, Verenigde Staten, Turkije en Zuid-Korea.

De eerste sprekers zijn inmiddels bevestigd, waaronder Butchart Gardens (Canada), Longwood Gardens (USA), St Petersburg Tulip Festival (Rusland), Istanbul Tulip Festival (Turkije), Dafeng Holland Flower Park (China) Gardens by the Bay (Singapore) en uiteraard de Keukenhof.


beeld: World Tulip Summit

“Tijdens deze editie zullen we focussen op het verhaal achter de tulp in verschillende culturen en hoe je middels storytelling, nieuwe ontwerpen en technieken, bezoekers aan festivals een rijkere ervaring kunt bieden”, aldus de voorzitter van de summit Ibo Gülsen.

Hoewel Nederland zelf een vooraanstaande speler is in de tulpenteelt en -handel, is de conferentie met name interessant voor de Nederlandse tulpensector om te ervaren hoe de tulp in andere landen en culturen wordt beleefd.

“We hebben een rijk inhoudelijk en sociaal programma opgezet met inspirerende presentaties, bedrijfsbezoeken en een echte tulip soirée. Als je actief bent in de tulpen sector, dan is dit de beste manier om kennis te maken met het internationale netwerk van de World Tulip Society.”

De conferentie wordt in het Hilton Hotel in Den Haag gehouden.

Voor meer informatie en inschrijven: http://2019worldtulipsummit.net

Publicatiedatum: