30 september t/m 2 oktober, Quito

Agriflor 2019 gericht op kleinere Ecuadoraanse bloementelers

Over een kleine twee maanden opent Agriflor haar deuren voor bloemenkopers van de hele wereld. Veel exposanten zullen first-timers zijn - bloementelers die al lang in de branche actief zijn, maar die nog niet direct exporteren en dat nu willen gaan doen. Een grote kans voor zowel hen als de inkopers om nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Daarnaast zal Agriflor zich dit jaar richten op andere handelssoorten dan alleen rozen. Daarom is het thema van Agriflor dit jaar: "Sourcing Different Flowers From Different Growers". Verder exposeren er dit jaar vooral kleinere Ecuadoriaanse bloementelers, die tot nu toe voornamelijk via agenten hun bloemen produceerden en verkochten, maar die steeds meer geïnteresseerd zijn om direct te exporteren en dus graag internationale inkopers willen ontmoeten.

De connectie met de andere bloemenbeurs in Colombia, de Proflora van 2 t/m 4 oktober in Bogota, geeft internationale inkopers de mogelijkheid om beide beurzen in één keer te bezoeken, zonder veel extra reiskosten te maken. Men vliegt in 1,5 uur van Quito naar Bogota en er zijn meerdere vluchten per dag. De show in Quito begint op maandag en duurt tot en met woensdag. Bezoekers, die Agriflor willen bezoeken, kunnen op zondagavond of maandagochtend aankomen en dan gemakkelijk op dinsdagavond of woensdagochtend naar Bogota vliegen om de andere bloemenbeurs te bezoeken.

Bekijk het fotoverslag van de Agriflor 2018

Voor meer informatie:
Agriflor
www.agriflor.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven