Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Winter Logistics neemt De Bloementaxi over

De Winter Logistics neemt per 15 juli a.s. alle activiteiten over van De Bloementaxi uit Honselersdijk. Door deze overname breidt men de dienstverlening verder uit en kunnen ook op kleiner bestelniveau logistieke diensten worden aangeboden. Middels De Bloementaxi kunnen kleine hoeveelheden product op afroep vervoerd worden. Zo kunnen telers zonder eigen vervoersmiddelen snel hun klanten bedienen.

William Heijl, huidig eigenaar De Bloementaxi: ‘‘Ik zocht een nieuwe eigenaar voor De Bloementaxi om mij volledig te kunnen focussen op mijn bedrijf Hoekhuis. Na het maken van deze keuze, ben ik op zeer korte termijn in gesprek gekomen met De Winter Logistics. Al snel was duidelijk dat De Winter Logistics de juiste partij was om De Bloementaxi toe te vertrouwen. Ze kennen de sector als geen ander en hebben een snelle aanpak.’’

Arnoud de Vries, operationeel directeur De Winter Logistics: “We hebben geen moment getwijfeld. We zien veel kansen in de logistieke dienstverlening van De Bloementaxi en bekijken graag de mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding naar onze andere werkgebieden.’’

Huidige klanten van De Bloementaxi zullen weinig merken van de overname. De naam blijft behouden en de activiteiten worden met behoud van het personeel voortgezet als zelfstandige unit van De Winter Logistics.

Het telefoonnummer van de De Bloementaxi is per 15 juli 0174-671561. De mail is dat bloementaxi@dewinterlogistics.nl

Voor meer informatie:
De Winter Logistics
Postbus 520
2675 ZT Honselersdijk
(+)31 174 61 53 33
info@dewinterlogistics.nl
www.dewinterlogistics.nl
Publicatiedatum: