Lesprogramma ‘Groen Doen in de Klas!’ zoekt sponsoren voor uitbreiding

Het vorig jaar lente geïntroduceerde lesprogramma 'Groen Doen in de Klas!' is inmiddels door ruim 76.000 basisschoolleerlingen uit de groepen 5 en 6 in gebruik genomen. De leerkrachten waardeerden het lesprogramma gemiddeld met een 7,9.

Het resultaat overtreft de verwachtingen en daarom is het bestuur van de stichting ‘Groen Doen in de Klas!’ op zoek naar sponsoren om de leerlijn verder uit te kunnen breiden naar de groepen 7 en 8 en de groepen 3 en 4.

‘Groen Doen in de Klas!’ is ontwikkeld door Flower Factor en Young Crowds met als doel kinderen te enthousiasmeren voor bloemen, planten en de groene sector als geheel. Samen werkt men momenteel hard aan een uitbreiding. Het bestuur is gemoeid met het rondkrijgen van de subsidiëring voor een vervolg van het project.

De wens is om leerlingen gedurende hun hele basisschoolperiode te prikkelen met ‘Groen Doen in de Klas!’, om zo belangstelling voor de sector te wekken en de aanwas van nieuwe groenprofessionals en groenliefhebbers te stimuleren. De uitbreiding van het lesprogramma naar de groepen 7 en 8 staat als eerste op de planning, gevolgd door een uitbreiding naar de groepen 3 en 4. Daarvoor zijn echter nog fondsen nodig.

Bedrijven en organisaties die belangstelling hebben een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van ‘Groen Doen in de Klas!’ kunnen contact opnemen met het bestuur van de stichting Groen Doen in de Klas! via groendoenindeklas@youngcrowds.nl


Voor meer informatie:
Flower Factor
Distributieweg 8
2645 EJ Delfgauw
+31(0)6 48793800
info@flowerfactor.nl
www.flowerfactor.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven