Tour wacht bloeiende verrassing in Chalon-sur-Saône

Op vrijdag 12 juli a.s. komt de zevende etappe van de Tour de France aan in het Franse stadje Chalon-sur-Saône. Wanneer het peloton er aankomt, zullen de toeschouwers worden vergezeld door bloemen van Syngenta Flowers, opgesteld in een thema van de Tour de France.

"Een paar weken geleden begon de stad Chalon-sur-Saône met het produceren van Sunfinity zonnebloemen, Begonia Tophat Rood en Wit, Impatiens Imara Wit en Ipomoea Sidekick Heart Lime", vertelt Christine Besson van Syngenta Flowers. "We hebben alleen gele, rode, witte en groene bloemen geselecteerd. Met het oog op deze kleuren hebben fans van de Tour de France vast en zeker een idee van wat we in gedachten hebben met deze bloemen"

De bloemen worden gepresenteerd in het bekende thema van de Tour de France truien. En de fans ter plaatse zullen niet de enigen zijn om dat te zien. "We raden iedereen, die de Tour de France op tv kijkt, aan om extra scherp op te letten op 12 juli vanaf 16.30 uur", zegt Christine. "Als de renners strijden voor de overwinning in Chalon-sur-Saône, zijn alle bloemen op beelden vanuit de lucht te zien.”

 
Voor meer informatie:
Syngenta Flowers

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven