Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dinsdag 20 augustus 2019 ,Waregem Expo

Ruim 100 Belgische kwekers op Florall

Neuzen in het volledige Vlaamse seizoenaanbod van sierplanten en boomkwekerij op één dag, dat kan op de Belgische vakbeurs FLORALL. Ook op deze editie presenteren weer meer dan 100 enthousiaste kwekerijen en handelsbedrijven hun producten en diensten.

Speciale aandacht is er deze augustus-editie vanzelfsprekend voor de typische najaarsproducten. Nieuwigheden van deelnemende bedrijven worden gepresenteerd in de stand van de FLORALL-awards bij de ingang van de vakbeurs.

Ook op het vlak van enkele actuele trends in de handel ben je na een bezoek aan de vakbeurs helemaal bij. Zo is er om 14 en 15 uur een toelichting over de gevolgen van de invoering van plantenpaspoorten voor tuincentra. Begin van de middag presenteert VLAM er het nieuwe exportconcept van de Vlaamse sierteelt.

De beurs wordt georganiseerd op dinsdag 20 augustus in de Warengem Expo, Zuiderlaan 20, 8790 Warengem, België. De beursvloer is geopend van 9 tot 18:30 uur. De toegang is gratis, maar registratie is vereist via de registratiemodule op www.florall.be

Publicatiedatum: