Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hasfarm en FleuraMetz starten joint venture in China

Hasfarm en FleuraMetz gaan het gecombineerde assortiment gezamenlijk aanvoeren op de Chinese markt. Door de combinatie van producten van Hasfarms Aziatische kwekerijen en leveranciers van FleuraMetz in Europa, Zuid-Amerika en Afrika, is Hasfarm FleuraMetz een grote B2B-partner voor Chinese bloemisten en groothandelaren. Daarnaast zal de joint venture IT- en marketingdiensten aanbieden aan geselecteerde groothandelspartners in China.

Hasfarm FleuraMetz Flowers Ltd. start zijn activiteiten in juli 2019 en zal opereren vanuit het gezamenlijke distributiecentrum in Shanghai. De nieuwe joint venture zal zichzelf presenteren tijdens de International Flower Expo of China van 12 tot 14 juli in Kunming.

Hasfarm Group (www.hasfarmholdings.com) is een grote producent en distributeur van snijbloemen en potplanten in Azië en Oceanië. Het bedrijf is gevestigd in Vietnam.

FleuraMetz (www.fleurametz.com) is een grote distributeur van snijbloemen, potplanten en accessoires in Europa, Noord-Amerika en Australië.

Publicatiedatum: