Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
3 juli 2019:

Webinar ontwikkelingen in de cao Glastuinbouw

De sociale partners in de Glastuinbouw zijn tot een cao-akkoord gekomen. Wilt u weten wat de afspraken voor uw bedrijf gaan betekenen? Volg dan morgen de gratis webinar van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw.

Aanmelden kan vandaag nog via deze link.

Diana Eleveld van Werkgeverslijn land- en tuinbouw gaat in gesprek met cao-onderhandelaren Ilse Lensink, eerste onderhandelaar namens werkgeverspartijen en Peter Loef van Glastuinbouw Nederland. Zij spreken over de veranderingen in de cao Glastuinbouw.

Tijdens de webinar heeft u de mogelijkheid om uw vragen te stellen via een chatfunctie. Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier. U ontvangt dan de link waarmee u de webinar terug kunt kijken.

De webinar is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ook intermediairs met een cao-abonnement zijn welkom om de webinar te volgen. Webinars van de Werkgeverslijn worden mede mogelijk gemaakt door een financiƫle bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Aanmelden
De webinar wordt gehouden op woensdag 3 juli van 10.30 tot 11.15 uur. Aanmelden kan nog tot en met 2 juli via deze link.

Voor meer informatie:
Werkgeverslijn 
T: 088 - 888 66 88
E: info@werkgeverslijn.nl
www.werkgeverslijn.nl

Publicatiedatum: