Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemen en planten stelen de show op The Hague Fashion Week show

Afgelopen vrijdag avond vond de officieel aftrap van The Hague Fashion Week 2020 plaats. Decorum heeft de aankleding van de catwalk voor haar rekening genomen. Daarnaast liepen een aantal modellen tijdens diverse fashion shows met Decorum producten. Ruim 125.000 bezoekers kwamen op het evenement af.

Afgelopen vrijdag werd de achterwand van de The Hague Fashion Week catwalk gevuld met diverse bloemen en planten, die door bij Decorum aangesloten kwekers waren geteeld. Het betrof o.a. Lisianthus, Kalanchöe, Gerbera, Campanula en diverse hangplanten. De catwalk zelf werd aangekleed met Calathea en Laurier.

Speciaal voor Decorum selecteerde couturier Michelangelo Winklaar twee outfits voor de catwalk. “In mijn werk maak ik gebruik van restmaterialen uit de textielindustrie. Mens en milieu gaan mij erg aan het hart, vandaar dat ik bloemen en planten graag omarm. Net als mijn modellen. Ik koos op de catwalk voor twee maagdelijk witte outfits om daarmee extra focus te leggen op de kleuren van de natuur,” aldus Winklaar. Ook tijdens de shows van ontwerpsters Michael Barnaart en Miss Pearl waren diverse Decorum producten te zien.


Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com

Publicatiedatum: