Bloemen en planten stelen de show op The Hague Fashion Week show

Afgelopen vrijdag avond vond de officieel aftrap van The Hague Fashion Week 2020 plaats. Decorum heeft de aankleding van de catwalk voor haar rekening genomen. Daarnaast liepen een aantal modellen tijdens diverse fashion shows met Decorum producten. Ruim 125.000 bezoekers kwamen op het evenement af.

Afgelopen vrijdag werd de achterwand van de The Hague Fashion Week catwalk gevuld met diverse bloemen en planten, die door bij Decorum aangesloten kwekers waren geteeld. Het betrof o.a. Lisianthus, Kalanchöe, Gerbera, Campanula en diverse hangplanten. De catwalk zelf werd aangekleed met Calathea en Laurier.

Speciaal voor Decorum selecteerde couturier Michelangelo Winklaar twee outfits voor de catwalk. “In mijn werk maak ik gebruik van restmaterialen uit de textielindustrie. Mens en milieu gaan mij erg aan het hart, vandaar dat ik bloemen en planten graag omarm. Net als mijn modellen. Ik koos op de catwalk voor twee maagdelijk witte outfits om daarmee extra focus te leggen op de kleuren van de natuur,” aldus Winklaar. Ook tijdens de shows van ontwerpsters Michael Barnaart en Miss Pearl waren diverse Decorum producten te zien.


Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven