Met Nature’s Green Arena heeft World Horti Center een zuurstofrijke vergaderzaal

Samen met Nature’s Green, Air So Pure en Plant Totaal is in het World Horti Center een bijzonderer vergaderruimte gecreëerd door een drie meter hoge en acht meter brede NextGen Living Wall te installeren. De  nieuwe ruimte, die nu officieel de Nature’s Green Arena heet en waarin elfhonderd planten zijn opgenomen, is donderdag 27 juni geopend door Mark Zwinkels (World Horti Center), Robert van Aerts (Nature’s Green), Marco van Leeuwen (Air So Pure) en Mart Zwinkels (Plant Totaal).

De initiatiefnemers van Nature’s Green Arena (v.l.n.r. Marco van Leeuwen, Robert van Aerts, Mark Zwinkels, Mart Zwinkels) proosten op een groene samenwerking

Extra daglicht en zuurstof
De Nature’s Green Arena bevindt zich op een centrale plek in World Horti Center in een maar liefst elf meter hoge kas. Volop daglicht, een muur vol levende planten, het zorgt allemaal voor een stoot extra zuurstof en energie in deze ruimte. Ideaal voor seminars, meetings, scrumsessies, lunchbijeenkomsten of private diners.

Showkas
Naast vergaderruimte zal de Nature’s Green Arena ook dienst doen als showcase voor interieurbeplanters en klanten van de initiatiefnemers. In World Horti Center is op deze manier te zien hoe planten ingezet kunnen worden om vergader-, kantoor- en woonruimtes gezonder, aantrekkelijker en vooral groener te maken.

Opleidingsmateriaal
Tot slot functioneert de Nature’s Green Arena als lesmateriaal voor de leerlingen van de opleiding Bloem & Design van Lentiz/MBO Westland. Bovendien zullen de initiatiefnemers achter de NextGen Living Wall de leerlingen volgend jaar workshops geven in interieurbeplanting. De school gaat deze lessen opnemen in het lesprogramma.

Kortom, de inspirerende en zuurstofrijke Nature’s Green Arena verbindt onderwijs en ondernemingen in World Horti Center met innovatief en duurzaam gebruik van planten.

bron: World Hort Center


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven