Primeur voor Montana Lisianthus en Avant Projects

Eerste silo op Rainlevelr aangesloten

Waterbassins zijn inmiddels al meermaals op Rainlevelr aangesloten, silo's waren dat nog niet. Tot onlangs. Toen had Montana Lisianthus de primeur. 


Avant Projects uit De Lier zorgde voor de aansluiting. Arjan van der Schee: “Voor ons was de aansluiting bij Montana tevens de eerste die we in praktijk brachten, maar we zijn hierin heel goed begeleid door het Hoogheemraadschap. Ik ga Rainlevelr ook zeker bij andere projecten onder de aandacht brengen. Aangezien de buien telkens grilliger worden, is extra opvangcapaciteit gewoon noodzakelijk.”

Inmiddels zijn er 19 aansluitingen, samen goed voor ruim 111 hectare en 11.118 kubieke meter berging. Bovendien zit er nog 49 hectare in de intakefase, waarmee Rainlevelr goed op schema ligt. “Eind 2019 maken we de balans op. We hopen dan 200 hectare aangesloten te hebben”, zegt Saskia Jouwersma van het Hoogheemraadschap van Delfland tevreden. “Je merkt dat de naamsbekendheid van Rainlevelr toegenomen is. En dat helpt enorm. Nu ook silo’s, zoals bij Montana Lisianthus, hun succes bewezen hebben, wordt ons potentieel alleen maar groter."

Voor meer informatie over Rainlevelr:
Rainlevelr
www.rainlevelr.com 

Saskia Jouwersma (projectleider) 
gietwaterbassins@hhdelfland.nl  
06-46 42 49 28

Hugo Vreugdenhil (accountmanager)
hvreugdenhil@hhdelfland.nl  
06-11 71 78 91

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven