Andermatt opent vestiging in Nederland

Andermatt Nederland is medio juni 2019 van start gegaan onder leiding van landbouwdeskundige Simon Fleischli-Zantkuijl, die de afgelopen jaren werkzaam was bij Andermatt Biocontrol op het gebied van global product management en marketing. Andermatt Nederland bedient de Nederlandse markt met het gehele assortiment van Andermatt Biocontrol en zorgt voor het bijbehorende technisch advies.

Andermatt Biocontrol heeft als visie een bijdrage te leveren aan gezonde voeding en een gezonde leefomgeving door het vervangen van chemische pesticiden door natuurlijke en effectieve alternatieven. Dat doet het van oorsprong Zwitserse familiebedrijf al dertig jaar. 

“In de afgelopen jaren is het portfolio door middel van innovatie en acquisitie sterk uitgebreid en zal in de komende jaren nog verder groeien, zodat we een mooi assortiment voor de professionele teelt van fruit, groenten en akkerbouwgewassen kunnen aanbieden”, aldus Simon Fleischli-Zantkuijl.

Het productaanbod van Andermatt Nederland omvat biologische gewasbeschermingsmiddelen, biostimulanten, monitoringvallen en efficiënte oplossingen voor gifvrije ongediertebestrijding voor de professionele en niet-professionele markt.

Voor meer informatie:
Andermatt Nederland bv
www.andermattnederland.nl

Simon Fleischli-Zantkuijl
+31 627174917
simon.fleischli@andermattnederland.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven