Heidezüchtung Kurt Kramer

Duitse callunaveredelaar breidt assortiment uit met twee nieuwe lijnen

Eind augustus begint het calluna seizoen en net op tijd heeft veredelaar Heidezüchtung Kurt Kramer het Gardengirls-assortiment uitgebreid met twee lijnen: Rasta Girls and Sunset-Girls.


RASTA GIRLS

Rasta Girls 
Deze bloeier met hangende scheuten is al 15 jaar een belangrijk onderdeel van het Gardengirls-assortiment. "Deze groep wordt steeds belangrijker bij winkels in Europa, vooral in Italië. Daarom, en om hun 15e verjaardag te vieren, hebben ze alle vijf variëteiten van deze groep samen gezet en hen de naam Rasta Girls gegeven. Hierbij hebben ze bovendien een logo en label ontwikkeld. "Deze vrolijke variëteiten hebben lange, hangende stelen met dichte knoppen in de kleuren wit, rood of violet. Ze kunnen in grotere potten gecombineerd worden met de rechtopstaande Gardengirls variëteiten of geplant worden in diepere potten of hangmanden, zodat de plant de grond niet raakt." 


Label SUNSET-GIRLS

Sunset-Girls 
De andere lijn is Sunset-Girls. "Deze lijn is het meest geschikt voor verkoop aan het eind van het seizoen." De kleuren in deze lijn variëren van groen, geel en oranje tot zilver en bijna zwart. "De Sunset-Girls brengen prachtige herinneringen van de zonsopgang op het strand naar je tuin. Ze kunnen het seizoen verlengen tot Kerst of zelfs tot de lente. Heide (Erica x darleyensis) of Alpenheide (Erica carnea) zorgt hierbij voor een betere groei. Het voordeel van variëteiten die in de lente groeien is hierbij dat ze uitstekende bronnen van energie vormen voor bestuivende insecten."

Voor meer informatie:
Heidezüchtung Kurt Kramer
Edammer Straße 26 
26188 Edewecht, Germany
E-mail: info@heidewelt.de
gardengirls.de
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven