Rozen als alternatief voor geurkaarsen?

De Natural Fragrance Rose biedt de geur van tuinrozen die maanden meegaan zonder dat je ze water moet geven of hoeft te verzorgen. Als het duurzame alternatief voor geurkaarsen en diffusers wordt Natural Fragrance Rose omschreven als een "groene revolutie in geuren voor binnen".

Peter Persoon, een derde generatie Nederlandse bloementeler, ontdekte dat moeder natuur geen bloemen voortbrengt die zowel heerlijk ruiken als lang meegaan. In de natuur trekken sterk geurende bloemen bestuivers aan, waarna ze snel doodgaan. Commercieel geteelde rozen worden gekweekt als een duurzame oplossing, maar in dit proces verliezen ze een groot deel van hun geliefde geur. Liefhebbers van de bloem hebben geleerd om van ze te houden om hun mooie uiterlijk en zijn afhankelijk van synthetische kaarsen of diffusers voor een verse, lang aanhoudende geur. 

Persoon heeft een innovatieve aanpak ontwikkeld om de werelden van geur en uiterlijke schoonheid bij elkaar te brengen. Door zijn gepatenteerde technologie aan te brengen om premium, natuurlijke bloemen, vervangt Persoon de watercellen van de plant met natuurlijke hydraterende crèmes. De bloemen hydrateren zichzelf door vocht op te nemen uit de lucht, waardoor ze tot wel tien keer langer vers blijven dan snijrozen en tot wel drie maanden goed blijven in huis. De Natural Fragrance Rose hoeft niet gekoeld of verzorgd te worden en wordt getransporteerd en gepresenteerd in een glazen vaas.

Voor meer informatie:
naturalfragrancerose.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven