Nieuwe directeur GreenlinQdata

Gerard Flinterman gaat papieren rompslomp automatiseren

Gerard Flinterman (43) is per 1 juni aangesteld als directeur van GreenlinQdata (onderdeel van LTO bedrijven). Hij volgt interim-directeur Frank Pisters op. Flinterman heeft als voormalig paprikateler ruime ervaring in de tuinbouw en hij deed nadien ook kennis op in de sierteelt.

Flinterman begon als paprikakweker op het familiebedrijf in Loosduinen. Hij studeerde bestuurskunde en overheidsmanagement aan De Haagse Hogeschool. Vervolgens werkte hij onder meer als locatiemanager bij Opti-flor in Monster en Levoplant in Honselersdijk.

"Ik kom uit de productiewereld. Daar merkte ik dat er behoefte is om de papieren rompslomp te automatiseren. GreenlinQdata kan ondernemers in de land- en tuinbouw daarbij helpen", zegt Flinterman over zijn nieuwe functie.

Als directeur wil hij de naamsbekendheid van het bedrijf vergroten en ervoor zorgen dat meer (glas) tuinders gebruik gaan maken van de door GreenlinQdata aangeboden diensten. "GreenlinQdata is een dochteronderneming van LTO Bedrijven en ondersteunt ondernemers in de land- en tuinbouw en hun afzetorganisaties om hun positie in de keten te versterken op basis van praktische en slimme informatiesystemen. Met onze producten ondersteunen we ondernemers bij tracking en tracing, teeltregistratie en auditing", zegt hij.

GreenlinQdata helpt telers in de land- en tuinbouw bij de registratie en rapportage van alle informatie rondom de teelt en zorgt voor uitwisseling van deze informatie richting telersverenigingen en handelshuizen. Op deze manier wil GreenlinQdata bijdragen aan een papierloze, digitale tuinbouwketen.

Voor meer informatie:
GreenlinQdata
www.greenlinqdata.nl 

Gerard Flinterman
gflinterman@greenlinqdata.nl
06-51202399


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven