Arjan Kaaks nieuwe CFO bij Dümmen Orange

Arjan Kaaks is de nieuwe Chief Financial Officer bij Dümmen Orange, een functie die hij al interim vervulde sinds 1 april 2019.

Arjan trad in 2005 in dienst bij de beursgenoteerde bierbrouwer Royal Grolsch, na een carrière van 12 jaar bij Unilever. Sindsdien is hij bij diverse bedrijven bestuurslid en CFO geweest, waaronder O'Neill, Maxeda DIY, CEVA Logistics en AGRO Merchants Group. Door in verschillende landen gewoond en gewerkt te hebben, heeft hij kennis van uiteenlopende bestuursmodellen en het opereren in een internationale context. Tevens is hij actief als niet-uitvoerend bestuurder bij IMCD (een AEX-beursgenoteerde distributeur van speciale chemicaliën) en RedStar (een toonaangevend familiebedrijf dat tomaten teelt en verhandelt).

Kaaks heeft een master in economie en bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen en een postdoctorale master (“Register Controller”) van de Vrije Universiteit Amsterdam.
“We zijn heel blij dat Arjan onze nieuwe CFO is geworden,” vertelt Biense Visser, CEO van Dümmen Orange. “Hij brengt een uitgebreide financiële, operationele en strategische ervaring mee. Arjan heeft aantoonbare leidinggevende ervaring, een operationele focus en een samenwerkende houding binnen internationale context. Daarmee vormt hij een geweldige aanvulling op het team van Dümmen Orange.”

Arjan Kaaks: “In de afgelopen maanden heb ik een zeer positieve indruk gekregen van de strategie en ambities van Dümmen Orange. De ontwikkeling tot wereldleider in de tuinbouw is een enorme uitdaging, maar ook een prachtige kans. Door onze R&D-ontwikkelingen en onze investeringen in andere bedrijfsonderdelen krijgen we de juiste schaal om de komende jaren nog innovatiever te worden. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van deze ontwikkelingen, en kijk ernaar uit om dit bedrijf samen met onze klanten uit te bouwen naar de volgende stap in de veredeling.”
Arjan Kaaks volgt Tine van de Werken op, die sinds 2016 CFO is geweest bij Dümmen Orange.Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven