150 bloemisten op inspiratie-evenement Plantion ‘Vier de Zomer'

Met meer dan 150 deelnemers kijkt Plantion terug op een drukke en zeer geslaagde eerste editie van haar inspiratie-evenement ‘Vier de Zomer’. De bijeenkomst vond plaats op woensdag 19 juni van 16.00 tot 21.30 uur in het Plantion-gebouw in Ede. Eigenaren en medewerkers van bloemenwinkels namen deel aan workshops, kregen tips van een trendwatcher en genoten van zomerse versnaperingen.

Plantion had voor ‘Vier de Zomer’ geen betere dag kunnen kiezen. De buitentemperatuur steeg ’s middags tot rond de 30 graden, ’s avonds waren er flinke regendruppels. Binnen bleef de stemming onverminderd zonnig. Vanaf 16.00 uur werden de eerste bloemisten verwelkomd met een bijzondere polscorsage (of mochten die zelf maken) en uiteindelijk noteerde Plantion meer dan 150 deelnemers. Naast eigenaren waren ook medewerkers van bloemenwinkels uitgenodigd. Een bewuste keuze van Plantion, omdat het in veel winkels de medewerkers zijn die de klanten bedienen.

Nuttig en aangenaam
In een ongedwongen sfeer kregen de deelnemers een aantal nuttige zaken voorgeschoteld. Bekende arrangeurs deelden hun ideeën voor het maken van eigentijdse, zomerse boeketten. Bezoekers konden deelnemen aan de workshops ‘plukboeketten’ van Hanneke Frankema en Dini Holtrop en ‘trends in verpakkingen’ van Giel Tuns. Trendwatcher van Bol.com Bo van Mierlo hield een boeiend verhaal over trends en online kopen.

Na afloop gingen de deelnemers met een tas vol zomerinspiratie én een passende attentie (teenslippers met Plantion-print) naar huis. ‘Vier de Zomer’ werd door Plantion kosteloos aangeboden, met dank aan VBW, Alflora, OASIS, Floral Academy en Commissie van de Handel Plantion.

bron: Plantion


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven