Bagioni komt met lithiumbatterij voor elke type landbouwmachine

De machines voor de oogst van asperges kunnen vanaf nu worden verrijkt met lithiumbatterijen. Bagioni uit het Italiaanse Forlì heeft lithiumbatterijen ontworpen die kunnen worden aangepast aan alle bestaande machines, niet alleen aan de nieuwe.

Een voorbeeld van een lithiumbatterij

"Voor de nieuwe machines zijn er al lithiumbatterijen met een hoog voltage op de markt. Nu hebben we batterijen ontworpen die geschikt zijn voor alle machines in de sector. En dat biedt veel voordelen."

In vergelijking met de traditionele loodbatterijen, die 45 kg wegen, zijn lithiumbatterijen veel lichter met hun 10 kg. Daarnaast gaan ze ook 10 jaar mee en is er geen onderhoud nodig.

"Het feit dat de batterijen geen onderhoud nodig hebben, zorgt ervoor dat het een ideale oplossing is. Een lithiumbatterij kan in 2 uur worden opgeladen, tegen 8 uur van de traditionele loodbatterij. De hogere initiële kosten worden ruimschoots terugbetaald door alle positieve aspecten."

Deze nieuwe lithiumbatterijen kunnen worden toegepast op machines die werken op 24 volt. "Ook onze oudere machines met loodbatterijen kunnen worden voorzien van lithiumbatterijen net zoals de machines van andere fabrikanten. Het pakket bevat ook een speciale oplader."

Voor meer informatie:
Bagioni Alfiero Snc
Via Bologna 100,
47121 Forlì
Tel.: (+39) 0543 703993
Email: bagioni.aurenzo@libero.it
Web: www.bagionialfiero.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven