26 t/m 28 september in Padua

Italië: geneeskrachtige en aromatische planten op Flomart

De wereld van geneeskrachtige en aromatische planten biedt, mede dankzij de goedkeuring van een nieuwe Italiaanse wet, interessante nieuwe mogelijkheden voor bedrijven in zowel de landbouw-, kwekerij- en tuinbouwsector.  

Flormart 2019 organiseert de eerste editie van Erbale Forum, een goedgevuld programma vol bijeenkomsten voor experts, onderzoekers en vertegenwoordigers, als ook innovatieve sessies waarbij men kennis kan maken met de technisch-wetenschappelijke, wettelijke en marktaspecten van geneeskrachtige planten. Met het oog hierop is er een speciale expositie gerealiseerd die netwerken en het uitwisselen van producten en diensten tussen de verschillende spelers binnen de afzetketen stimuleert. 

Geneeskrachtig en aromatisch, voedzaam, esthetisch maar ook biotechnisch, recreatief en voor fytoremediatieve doeleinden: plantaardige producten hebben een gelede en complexe toeleveringsketen waarin aan de hand van omgevingsfactoren, traditie en wetenschappelijke onderzoek antwoord gegeven wordt op de behoefte aan het leven in harmonie. De biodiversiteit in Italië herbergt op dit vlak nog veel onontdekte rijkdommen. 

Het gehele programma kunt u hier vinden. 

ANVE voor het vierde achtereenvolgende jaar te vinden op Flomart
De zeventigste editie van Flomart vindt plaats van 26 t/m 28 september in Padovafiere. Nationale en internationale spelers binnen de tuinbouwsector zullen hier hun producten en diensten aan het publiek tonen. 


 
ANVE - National Association of Nurserymen Exporters zal in 2019 voor het vierde jaar op rij aanwezig zijn met een stand van 3500 vierkante meter. 

Op een pad dat het hele schiereiland van noord tot zuid beslaat, presenteren de kwekerijen een buitengewone biodiversiteit voor zowel Italië, Europa als de rest van de wereld. Tot het assortiment behoren aromatische, acidofiele, continentale, Mediterrane, tropische en subtropische planten, sierplanten voor binnen en buiten, fruitbomen, citrusbomen, bloeiende planten, bomen en struiken. 

ANVE verwelkomt u graag op Flormart in hal 5 van 26 t/m 28 september 2019 in Padua.

For more information:
Flormart
flormart.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven