Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dümmen Orange en Kordes Rosen bundelen rozenkracht op Europese markt

Dümmen Orange en Kordes Rosen gaan het assortiment gezamenlijk presenteren in de Dümmen Orange-snijrozenshowtuin in De Kwakel. Men is overeengekomen per heden gezamenlijk de Europese markt aan te gaan vliegen. Hierdoor kunnen klanten van beide bedrijven nu kiezen uit een nog breder assortiment.

Onlangs zijn de beste snijroosrassen van Kordes Rosen en andere rassen met een groot potentieel uitgeplant in een deel van de showtuin. Bezoekers kunnen de nog jonge planten al bekijken, de eerste bloemen worden binnen enkele weken verwacht. De bedrijven zijn overeengekomen dat Kordes Rosen een deel van de showtuin afhuurt en dat Dümmen Orange ook de vermeerdering van de Kordes-rozenrassen voor de Europese markt op zich neemt. Naast de vermeerdering op deze locatie zal Kordes Rosen ook van het beschikbare laboratorium gebruik kunnen maken om uitgangsmateriaal te testen.

Koen Stigter, Junior Product Manager Rose bij Dümmen Orange: “Met de rassen van Kordes in onze showtuin in De Kwakel kunnen klanten nu kiezen uit een nog breder assortiment in elke vorm en kleur die je maar kunt bedenken.”

John Kordes, CEO van Kordes Rosen: “De Europese markt is vrij klein. Aangezien onze klanten ook klant zijn bij Dümmen Orange, is het voor hen aantrekkelijker wanneer de beste veredelaars zich samen onder één dak presenteren.”

 

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

 



Kordes Rosen
www.kordes-rosen.com

Publicatiedatum: