Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florist trakteert zorgcentra Aalsmeer op gerbera's en anjers

Afgelopen week vonden de jaarlijkse FlowerTrials plaats, waar Florist Holland en HilverdaKooij voor het eerst sinds de aankondiging van de fusie gezamenlijk het totale assortiment aan pot- en beddingplanten hebben gepresenteerd.

Dit evenement is één van de weinige kansen om het totale assortiment in bloei te presenteren. Plantkwaliteit en het juiste bloemstadium zijn voor deze show zeer belangrijk om alle bezoekers van kweker tot consument te overtuigen. Voor de presentatie wordt het plantmateriaal in grote aantallen opgezet.

Goed doel
Dit jaar heeft het Marketing team van Florist Holland besloten om de planten, nà de show, te doneren aan een goed doel. Afgelopen maandag zijn twee zorgcentra in de regio, Zorgcentrum ‘t Kloosterhof te Aalsmeer en Zorgcentrum Aalsmeer, verblijd met diverse Pot Gerbera’s en Anjers.

Na het bezoek zijn de kantines en woonkamers van beide centra behoorlijk opgefleurd en werden bewoners en dames van de dagbesteding verrast met een kleurrijke pot- of tuinplant.

Voor meer informatie:
Florist Holland B.V.
Dwarsweg 15
1424 PL De Kwakel
T: +31 (0)297 328 229
E: info@floristholland.com
www.floristholland.nl

Publicatiedatum: