Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video: een kijkje in de grootste cannabiskwekerij van Las Vegas

De grootste cannabiskas van Las Vegas meet ongeveer 1,2 hectare, maar het zal u niet verbazen dat er meer dollars omgaan dan in, zeg, hetzelfde formaat kas met petunia's. Hoeveel dat precies is, is echter niet helemaal duidelijk. Men rekent in 'eighths', oftewel een achtste van een ounce, oftewel ruim 3,5 gram. Die gaan dan, afhankelijk van de kwaliteit van de inhoudsstof THC, van de hand voor 35 tot 50 dollar. Iedere plant bevat 'a lot eights', zo legt COO Salpy Boyajianuit, en het aantal planten telt vele duizenden. De eerste oogst in de spiksplinternieuwe faciliteit zit er net op en bedroeg 10.000 planten, opgezet op 1/8 van het teeltoppervlak. Op jaarbasis hoopt men 150.000 pounds te oogsten oftewel ongeveer 68.000 kilo.


Print screen uit de video

Bij Flower One werken momenteel 250 mensen en een paar extra handjes kan men goed gebruiken, vooral in het postharvest gedeelte zit een hoop arbeid. De vraag, die men niet bij de consument maar bij de apotheek schijnt te moeten situeren, groeit hard en de ondernemer geeft uiteraard aan zich in te zetten voor een zo betrouwbaar mogelijke aanvoer van kwalitatief goed product.

Klik hier voor de video op news3lv.com

Publicatiedatum: