Wouter Steenks, Steenks Service:

"Vraag naar rijdend materiaal is groot"

Tholen – Soms is de nood aan de man. Er kan iets stuk gaan. Of er kan een onvoorziene piek zijn. En wat dan? Waar haal je zo snel rijdend materiaal vandaan? Je hebt tijdelijk behoefte aan een extra elektrotrekker, buisrailwagen, omsnoeringsmachine of schrobmachine. Steenks Service speelt op deze behoefte in.


Wouter Steenks

Buisrailwagens
Het grootste gedeelte van de huurvloot van Steenks Service bestaat uit buisrailwagens. Wouter Steenks:”Voordat deze de deur uitgaan, bespreken we met de klant welke spoorbreedte ze hebben in kas. We zetten de goede rollen er onder, zodat ze meteen ingezet kunnen worden.” Het zijn vooral de hoogste wagens die deur uit gaan. Deze zijn 4-schaar buisrailwagens. Deze zijn allemaal voorzien van steunpoten en ingebouwde acculaders.

Steenks Service levert overigens al meer dan 35 jaar een assortiment nieuwe en gebruikte tuinbouwmachines en machines voor de industrie. Dat gaat van volledig geconditioneerde en nieuwe elektrotrekkers tot buisrailwagens, schoonmaakmachines, omsnoeringsmachines, touwautomaten, hakenwikkelaars, slanghaspels en spuitmachines, Steenks Service’s assortiment is merkonafhankelijk.

Voor meer informatie:
Steenks Service B.V.
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven