Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lisianthus Summerproof BBQ actie, The Special Flower van start

De zomeractie met Lisianthus, the special flower is, in samenwerking met de Nederlandse groothandel, van start gegaan. Met de BBQ-Summerproof like, deel- en winactie krijgt de bloemist de kans om met zijn of haar mooiste creatie een Weber BBQ pakket ter waarde van € 250,- te winnen. Deze wordt aangeboden door de gezamenlijke Lisianthus Promotie, alle kwekers en de deelnemende handel.

De 'Like, deel en win actie' loopt van 15 juni t/m 1 juli 2019. Deelname is voor de groothandelaar en de bloemist helemaal gratis en Nederlandse groothandelaren konden zich voor deze actie inschrijven. Vervolgens is door de Lisianthus promotiecommissie in een groot aantal regio’s in Nederland een BBQ pakket met promotiemateriaal uitgedeeld. De deelnemende groothandelaren waren blij verrast door de leuke actie en de inhoud van het pakket en hebben hier een mooie presentatie van gemaakt.

Bloemisten die inkopen bij de deelnemende groothandelaren maken kans op het BBQ pakket door een foto van hun Lisianthus arrangement, aankleding, inkoop, etalage of creatieve uitspatting met Lisianthus te plaatsen op de Facebook of Instagram pagina: Lisianthus, The Special Flower en de naam van de deelnemende groothandel te noemen. Aan het eind van de actie wordt een winnaar gekozen die het BBQ pakket vervolgens op afspraak bij zijn of haar groothandel kan ophalen. In totaal worden 12 pakketten weg gegeven en in de eerste week van juli zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

Deelnemende groothandelaren:

  • FleuraMetz B.V. Cash & Carry de Pyramide uit Naaldwijk
  • P. Kuipers Bloemengroothandel Tilburg BV uit Tilburg
  • Goedegebuure & de Mooij BV uit Tilburg
  • Goedegebuure & de Mooij BV uit Ede
  • M.J. Weerman Bloemengroothandel BV uit Aalsmeer
  • Bloemengroothandel Thom Slootman uit Ens
  • J. de Koning Bloemengroothandel Cash & Carry uit Roelofarendsveen
  • Kempers Bloemengroothandel uit Hengelo
  • Dobbe Flowers uit Aalsmeer
  • FloraZon: FleuraMetz & Dings uit Venlo
  • Bloemengroothandel Ton de Jeu uit Amsterdam

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met de promotiecommissie Lisianthus via info@lisianthus.nl of volg de Facebook en Instagram pagina’s van Lisianthus, The Special Flower

Publicatiedatum: