Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alstroemeria gestart met aanvoer in bloemenemmer Fc588

Vandaag, 17 juni 2019, hebben de eerste transacties met Alstroemeria in de nieuwe meermalige bloemenemmer Fc588 met opzetrek Fc598 plaatsgevonden. Royal FloralHolland verwacht in dit najaar de Fc588 voor nog meer producten vrij te kunnen geven.

Ingebruikname door productgroep Alstroemeria
"Alstroemeria is, na Lisianthus, de tweede productgroep die dit fust in gebruik heeft genomen. In het najaar van 2019 verwachten we een aantal seizoensbloemen vrij te kunnen geven voor gebruik van Fc588 en/of Fc598. We kiezen voor een gefaseerde introductie per productgroep om voldoende beschikbaarheid te garanderen, ook in de piekperiode."

Verbetering beladingsgraad door nieuw fust
"De handel vraagt door het toenemende gebruik van CC-containers in de export en kleinere bestelgrootte van haar internationale klanten, om een andere meermalige bloemenemmer. Met dit nieuw ontwikkelde bloemenfust speelt Royal FloraHolland hierop in. De Fc588 biedt met de slimme afmetingen een hogere beladingsgraad, lagere ketenkosten en minder CO2-uitstoot."

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: