1-3 september, Keulen

Duitsland: spoga+gafa brengt de tuinbranche samen

Van 1 t/m 3 september 2019 is Keulen dé place-to-be voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de nieuwste tuintrends. spoga+gafa bevestigt dan zijn positie als grootste tuinbeurs ter wereld. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends op het gebied van planten, de beste tuinmeubels of de allernieuwste barbecues en aanverwante apparatuur, spoga+gafa presenteert het gehele aanbod binnen de sector op één plek. De duidelijk afgebakende gebieden voor tuinleven, tuinaanleg & -verzorging, barbecues en unieke tuinen bieden bezoekers een compleet overzicht. 

Om zoveel mogelijk uit je bezoek te halen, heeft Kölnmesse een bezoekersprogramma ontwikkeld met de volgende voordelen:

  • Gratis toegang tot de tuinbeurs van 1 t/m 3 september
  • Tour van tuincentra - Breng een bezoek aan geselecteerde tuincentra in en rond Keulen.
  • VDG Happy Hour - Op zondag organiseert de VDG (Verband Deutscher Gartencenter e.V. - Vereniging van Duitse Tuincentra) een sectorbijeenkomst onder het genot van ontspannende muziek en snacks. Dit is ideaal om in een korte tijd intensief te netwerken.
  • IVG garden party - Tijdens spoga+gafa organiseert de IVG (Industrieverband Garten e.V.) op de maandag van de beurs een sectorbijeenkomst bij hun stand. Je bent hierbij van harte welkom.
  • VRS-Card: Gebruik van openbaar vervoer tijdens je verblijf in Keulen
  • Rondleiding op het beursterrein - Alle highlights van deze editie van spoga+gafa zullen hier worden gepresenteerd.

Dit jaar zullen relevante en deskundige sprekers aanwezig zijn en worden ook de populaire Taspo Talks weer gehouden, die plaatsvinden in het Forum Garden Café. Kom langs en wordt bijgepraat over de technische zijde van de 'groene sector'. Onderwerpen zijn onder andere de thema's 'Specialistische handel', 'Digitalisering', 'Trends' en 'Substraat en Meststoffen'.

Voor meer informatie:
spoga+gafa
www.spogagafa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven