Henk van Berkel, Freight Line Europe

Transportservice gestart naar Frankrijk

Tholen - Vanaf maandag 17 juni biedt Freight Line Europe, naast de reeds bestaande activiteiten op het Verenigd Koninkrijk, eveneens geconditioneerd transport aan naar en vanuit Frankrijk. Henk van Berkel en Philippe Berchoux zullen vanaf die datum als onderdeel van de transporteur uit De Lier het transport van zowel groupage als complete vrachten gaan organiseren.

“Officieel moet ik nog beginnen bij FLE,” vertelt Henk. “ Vanaf begin juni ben ik echter wel al met de voorbereiding bezig geweest . Vanuit 27 jaar ervaring heb ik samen met Philippe met name in het organiseren van vrachtstromen naar en vanuit Frankrijk veel expertise opgebouwd. Na het faillissement van mijn vorige werkgever hebben we dan ook, mede inspelend op de vraag die wij vanuit de markt kregen, besloten dit voort te zullen zetten .”

Philippe Berchoux, Chris-Hans van der Hout en Henk van Berkel

Uitbreiding
Henk en Chris-Hans van der Hout Van FLE kwamen met elkaar in contact en daarna kwam alles al snel in een stroomversnelling terecht. “FLE beschikt als specialist op het Verenigd Koninkrijk over een uitgebreid distributienetwerk in Nederland en heeft tevens alle benodigde software ondersteuning tot hun beschikking. De professionele werknemers verstaan hun vak. We zijn wat dat betreft in een gespreid bedje terechtgekomen.”

“Met hun vakkundigheid en netwerk sluiten Henk en Philippe uitstekend bij ons aan,” stelt John de Boom,  commercieel verantwoordelijk bij FLE. “ In aansluiting op deze nieuwe logistieke lijn vanuit Nederland kunnen we ook transport tussen Frankrijk en Engeland aanbieden.“

Uitdagingen
“Een grote uitdaging voor efficiënte en tijdige leveringen in Frankrijk is de omvang van het land. Daar helpen de drukte op de wegen er naartoe en de stakingsgevoeligheid niet aan mee.  Onze mensen zijn echter zeer ervaren en daarnaast beschikken we naast nieuw en goed onderhouden materiaal tevens over de meest geavanceerde informatiesystemen, “ zegt Henk   “ We zijn er dan ook van overtuigd dat we ook op Frankrijk een kwalitatief hoog en flexibel service niveau kunnen aanbieden, “ besluit John.

Voor meer informatie:
Henk van Berkel
Freight Line Europe
Mob: 06-53879247
hvberkel@ffe-nl.com
www.fle-nl.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven