Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Regen mag de FlowerTrials-pret niet drukken

Tholen - De FlowerTrials 2019 zijn bijna ten einde gekomen. Vanmiddag om 16:00 uur sluiten de deuren van de verschillende locaties waar de in totaal 62 deelnemende bedrijven hun noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten presenteerden. Jammer genoeg was het dit jaar niet zo zonnig als voorgaande jaren, maar dit leek de sfeer niet te drukken.

BPnieuws en het team van FloralDaily waren heel de week op pad om de verschillende locaties in Nederlands te bezoeken. Maandag 17 juni volgt de uitgebreide fotoreportage, maar hier alvast een voorproefje.


Denise van Kampen van PanAmerican Seed met de Begonie Dragon Wing serie. 


Jürgen von den Driesch en Jeroen de Kuijer van Brandkamp met de noviteiten in de Tropical Lantana series. 


Bernadette Raulf of DHMI presenting met Diamantina Opale 'Citrine 2.0', de verbeterde variëteit van de Citrine die er naast staat. 


Het team van het Franse cyclamen veredelingsbedrijf Morel Diffusion. 

KP Holland Lunch Event

“Stel digitalisering centraal in je bedrijf.”Dat was de conclusie van Gerhard van der Bijl, Chief Commercial Officer en CDO bij Royal FloraHolland en spreker donderdag tijdens het KP Holland FlowerTrials Lunch Event.

Floriday en Blueroots vormen samen de nieuwe digitale infrastructuur die ervoor zorgt dat kwekers en kopers elkaar kunnen vinden, gefaciliteerd door nieuwe en moderne functies. De juiste diensten, voor zowel de kweker als de koper, worden hiermee gefaciliteerd vanaf één digitaal platform.

“In de sierteeltsector vinden we verschillende digitale initiatieven die vooral leiden tot versnippering: versnippering van aanbod, versnippering van vraag, veel 1-op-1 koppelingen, meerdere handelsplatformen en versnippering van data. Met Floriday en Blueroots nemen we de dubbelingen in de sierteelt weg en werken we uiteindelijk toe naar een gezamenlijke marktplaats. Voorwaarde voor het slagen van dit platform is dat kwekers en kopers, professioneel aan de slag gaan met digitalisering”, aldus Van der Bijl.

TTA Factory Tour
Naast de FlowerTrials werden er nog veel meer festiviteiten georganiseerd, zie hier het artikel wat we eerder publiceerden. De TTA Factory Tours bijvoorbeeld. Vandaag is de laatste dag van de tour waar TTA bezoekers een rondleiding geeft. "We hebben zulke enthousiaste reacties gekregen op ons bedrijf en de producten die we maken", zegt het team van TTA. Hieronder een aantal foto's van de Factory Tours.

 

Publicatiedatum: