BBH stopt met sponsoring bloemenversiering Sint-Pietersplein

Bloemenbureau Holland zal de Paasbloemenversiering op het Sint-Pietersplein Rome niet langer sponsoren. Na jarenlang een royale bijdrage te hebben geleverd, heeft het bestuur van Bloemenbureau Holland nu besloten daar niet langer mee door te gaan.

"Het Bloemenbureau heeft een duidelijke focus om het beschikbare budget zo effectief mogelijk in te zetten en kiest voor activiteiten die gericht zijn op de kernlanden en die in lijn zijn met de strategische Groeithema’s. Daarnaast moeten deze activiteiten door middel van shopper-activaties de consument kunnen verleiden tot het aankopen van meer bloemen en planten", zo laat de organisatie weten.

"Op basis van deze strategie is besloten deze sponsorbijdrage vanaf nu te beëindigen. Dit staat los van het eerdere besluit van Royal FloraHolland om ook te stoppen met deze sponsoring."

“Ik wil graag benadrukken dat er altijd op een plezierige manier met Paul Deckers (verantwoordelijk voor deze bloemenversiering op het Sint-Pietersplein) is samengewerkt. Wij hopen dan ook van harte dat deze activiteit met steun van andere sponsoren voort kan blijven bestaan.” Aldus Dennis van der Lubbe, algemeen directeur Bloemenbureau Holland.

Bron: Bloemenbureau Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven