AGF-drogers voor allerlei doeleinden

"Dankzij onze dertig jaar ervaring zijn de professionele drogers van Tauro perfect voor bedrijven of kassen die te maken hebben met hoogwaardige gewassen en op zoek zijn naar nieuwe manieren om het te verwerken en te promoten," legt salesmanager Marco Marin uit.

Tauro begon dertig jaar geleden met de productie en afzet van drogers en heeft zich sindsdien bezig gehouden met het ontwerpen van betrouwbare, duurzame systemen. "Ons assortiment drogers omvat vele oplossingen die geschikt zijn voor allerlei doeleinden. Biosec Pro is bijvoorbeeld is zeer technologisch en garandeert uitstekende prestaties Het is het perfecte compromis tussen een thuismachine en een professionele machine."

De machine garandeert een geavanceerd droogsysteem met de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen (van kamertemperatuur tot 70 °C). Het heeft een geïntegreerde vochtigheidssensor, wat betekent dat de machine autonoom zowel de luchtrecirculatie als de afvoer van vochtige lucht regelt en beheert. Er werd een UV-C-lampsysteem gemaakt om de lucht in de droger te reinigen en de machine beschikt ook over een luchtfilter zodat er geen stof of insecten in contact kunnen komen met de gewassen.

De machine heeft een roestvrijstalen frame en planken van 40x60 cm, een deur met glazen front en is geïsoleerd om de warmtedispersie te verminderen en een verbeterde efficiëntie te garanderen.

"Biosec Pro heeft een reeks automatische programma's die zijn ontwikkeld om de droogbehoeften te vereenvoudigen, maar biedt ook de mogelijkheid om de temperatuur autonoom aan te passen. Daarnaast kan een reeks gepersonaliseerde programma's worden gemaakt voor meer specifieke behoeften. Deze nieuwe droger is ook uitgerust met een automatisch diagnosesysteem."

De B.Master en B.Master Plus zijn in plaats daarvan groter en functioneren als professionele drogers ondanks hun beperkte afmetingen. Hun veelzijdigheid en modulaire structuur zorgen ervoor dat ze de perfecte oplossing zijn voor allerlei behoeften.

De B.Master en B.Master Plus zijn voorzien van roestvrijstalen frames, elektronische temperatuurregeling, een thermische input tussen 1,7 en 7,5 kW en een verwijderingssysteem voor vochtige lucht.

B.Master beschikt over 40 planken die 20 kg kunnen of 160 kg tomaten kunnen drogen. B. Master Plus heeft 72 schappen die 35 kg kruiden of 300 kg tomaten kunnen drogen.

Voor meer informatie:
Tauro Essiccatori Srl
Via del Lavoro 6,
36043 Camisano Vicentino, Italië 
Tel.: +39 0444 719046
Email: commerciale@tauroessiccatori.com
Web: www.tauroessiccatori.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven