Globe Plant stopt opkweek zomerbloemen

Drie jaar geleden is Globe Plant in Vierpolders gestart met de opkweek van zomerbloemen. Per 1 oktober 2019 wordt deze activiteit weer gestaakt.

"Het was een lastige beslissing maar we moeten wel", licht Vera Grootscholten van Globe Plant toe. "De kwaliteit die wij leveren is prima, maar de aantallen die wij mogen maken zijn te klein. Zomerbloemen opkweek is een mooie, arbeidsintensieve teelt. In korte tijd planten veel aandacht geven past binnen onze bedrijfsfilosofie. Echter, om de beste planten te maken, heb je diverse klimaatafdelingen nodig. Die klimaten combineren moeilijk met onze andere producten. Hierdoor blijven er binnen ons bedrijf te veel vierkante meters ongebruikt leeg liggen, terwijl er voor onze andere producten te weinig ruimte is. Het stoppen met de opkweek van zomerbloemen heeft dus puur bedrijfseconomische redenen."

Vertegenwoordigers Nic Straathof , Rene van Berlo en Jan Noordam gaan verder met hun eigen verkoopactiviteiten. Globe Plant continueert de opkweek van de al jaren bekende producten zoals groentenplanten, potplanten en andere planten die in opdracht worden opgekweekt.

Vera, Johan en Paul en het volledige sierteelt team bedanken langs deze weg graag alle klanten binnen de zomerbloemen voor het vertrouwen dat zij in Globe Plant hebben gesteld.

Voor meer informatie:
Globe Plant
Veckdijk 62 b
3237 LV Vierpolders
www.globeplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven