Voetbaltoernooi levert €2.000 op voor Team Westland

7 juni  organiseerde Koppert Cress haar allereerste voetbaltoernooi voor klanten en leveranciers op sportpark Polanen in Monster. Tien teams namen deel aan het toernooi, waaronder Yex, Royal Brinkman, JEM-id, Van der Valk Systemen, BDO, Meeder en Kwekerij Piet Vijverberg, aangevuld met drie teams van de organisator.  De beslissende wedstrijd van het toernooi, gefloten door scheidsrechter Mike Bouwers, werd gespeeld door Koppert Cress team 2 tegen Royal Brinkman. Uiteindelijk bleek Royal Brinkman het beste team te hebben en ging met de overwinning en daarmee de eerste prijs naar huis. 

Met het inschrijfgeld van alle deelnemende bedrijven kon een bedrag van €2000,- worden gedoneerd aan Team Westland, een stichting (zonder winstoogmerk) met als doel geld in te zamelen voor regionale en lokale instellingen en initiatieven. Deze hebben rechtstreeks of zijdelings verband met kanker of onderzoek naar kanker.

Even leek het toernooi letterlijk in het water te gaan lopen, want eerder die ochtend gaf het KNMI code geel af. "Toch kon, ondanks de wind en regen, het toernooi gespeeld worden. Het was een fantastische laagdrempelige middag en avond, afgesloten met een heerlijke BBQ verzorgd door de Hoekse Bezorgslager. Het was een enerverende dag en Koppert Cress hoopt volgend jaar een tweede toernooi te kunnen organiseren", aldus de organisator. 

Voor meer informatie:
Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
T: +31(0)174 24 28 19
F: +31(0)174 28 32 52
www.benelux.koppertcress.com   

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven