Kalanchoë Trials bij SlijkermanKalanchoë

Van 11 t/m 14 juni vinden de jaarlijkse Kalanchoë Trials weer plaats. SlijkermanKalanchoë opent de deuren van de high tech kwekerij in Heerhugowaard om klanten mee te nemen langs de grote verscheidenheid aan Kalanchoë. Tijdens een bezoek kunnen zowel alle commerciële variëteiten als ook de nieuwste ontwikkelingen op hun prestatie beoordeeld worden in een praktijkomgeving en kan de houdbaarheid bekeken worden in onze speciale houdbaarheid testruimte.

Tiger Kalanchoë
"Een bijzondere noviteit van dit jaar is de Tiger serie welke zich kenmerkt door contrasterende bloemen met mooie tekeningen. Het stoere uiterlijk van de variëteiten uit deze serie past bij de krachtige verschijning van de tijger, waar zij de naam aan dankt."

Diamond Kalanchoë
"Diamant is het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt en wordt tevens al eeuwenlang bemind voor haar schoonheid en zuiverheid. Dit kenmerkt ook de gevuldbloemige en enkelbloemige variëteiten uit de Diamond serie, welke speciaal geselecteerd worden op heldere kleuren en een bovengemiddelde houdbaarheid. Een afgeleide hiervan is een lijn met variëteiten welke speciaal veredeld zijn voor de teelt als snijbloem, waar de laatste jaren volop in ontwikkeld is."

Serenity Kalanchoë
"Trendy zoete pastelkleuren, dat kenmerkt de Serenity serie. Met maar liefst 15 verschillende kleuren is er altijd voor iedereen wel een geschikte variëteit te vinden. Teelttechnisch is de serie geliefd onder kwekers door de minimale rembehoefte en gelijke eigenschappen waardoor deze gemakkelijk gecombineerd kan worden."

Soraya Kalanchoë
De Soraya serie is een recente toevoeging aan het assortiment. De serie bestaat uit een vijftal variëteiten welke grote roosvormige bloemen hebben en het brede bloemscherm zorgt voor een indrukwekkende schap presentatie.

Genoeg om te zien en over te praten. Wij kijken uit naar uw bezoek, ons team staat voor u klaar! Vergeet niet om een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat wij tijd voor u vrij hebben (youngplants@kalanchoe.com).

Praktische informatie
Wanneer: 11-14 juni
Openingstijden: 8:00-17:00 uur
Waar:
SlijkermanKalanchoë
Veenhuizerweg 40A
Heerhugowaard
www.kalanchoe.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven